top of page
Rectangle 1.png

In het dagelijkse leven ben ik bezig met financiën en ruimtelijke ordening. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor stichting Witte Zwanen, want ik geloof waar de stichting voor staat. Ik geloof en heb vertrouwen in mensen. Ik geloof dat als mensen kansen krijgen dat ze zichzelf nog meer in het leven kunnen zetten. Ik geloof en hoop dat met de ondersteuning van stichting Witte Zwanen en vooral de inzet van vrijwilligers, mensen die tegenslagen hebben gehad, met de rug tegen de muur staan, weer geloof in zichzelf krijgen. Weer in een hun kracht komen. En daar draag ik heel graag een steentje aan bij…

Penningmeester

Theo van Vugt

In mijn leven heb ik meerdere malen meegemaakt dat ik tegen de muur stond. Gelukkig heb ik familie die mij hielpen om weer naar het leven te gaan i.p.v. het overleven. Maar niet iedereen heeft dat. Daarom deze stichting. Maar ook omdat ik er in geloof dat ieder mens recht heeft op ondersteuning en niet eerst verder in de ellende moet komen voordat men actie onderneemt. Ik geloof erin dat ieder mens de ander iets te bieden heeft. Al is het met een belletje om te vragen hoe het gaat! De verandering is ook een bewustwording in het leven wat er voor zorgt dat iemand weer kan leven. Leren omgaan met tegenslagen en overleven is zilver, maar leven vanuit je eigen kracht, ondersteuning geven en kennis delen is goud.

Voorzitter, Reikimaster & intuïtief coach

Gerda de Zwaan

Wij zijn mensen die begaan zijn met onze medemens die ondanks de overvloed aan instanties met de rug tegen de muur staan.

Niemand kan iedereen ondersteunen maar iedereen kan iemand ondersteunen.

Als iedereen iemand ondersteunt wordt niemand onthouden van steun!

Witte Zwanen

Bewustzijn, creatief zijn, in de natuur zijn. Zijn, in het hier en nu staat voor mij als een centraal doel.

De reis die dit met zich mee brengt is iets waar ik ontzettend van ben gaan houden.

Liefde voor de energie van het leven.

Ik hou me bezig met kunst, als uitingsvorm maar ook als middel om te combineren met educatie.

Ik studeer aan het Artez in Zwolle. Hier ontwikkel ik mezelf op verschillende niveaus.

Opzoek naar verdieping in mijn leven.

In 2022 had ik mijn eerste introductie met reiki, doormiddel van stichting wittezwanen. Sindsdien is er een wereld aan mij opengegaan. Dit mag ik samen met de stichting uitdiepen.

Graag draag ik mijn steentje bij op verschillende manieren. Graag ondersteun ik andere op de manier waarop ik ondersteunt word. Dit doe ik door reiki te geven, te organiseren, te creëren.

Je kunt mij online vinden: @tinaspatroontjes

Creatief maker & Reiki master

Jantina van Klompenburg

bottom of page