top of page
Rectangle 1.png

In het dagelijkse leven ben ik bezig met financiën en ruimtelijke ordening. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor stichting Witte Zwanen, want ik geloof waar de stichting voor staat. Ik geloof en heb vertrouwen in mensen. Ik geloof dat als mensen kansen krijgen dat ze zichzelf nog meer in het leven kunnen zetten. Ik geloof en hoop dat met de ondersteuning van stichting Witte Zwanen en vooral de inzet van vrijwilligers, mensen die tegenslagen hebben gehad, met de rug tegen de muur staan, weer geloof in zichzelf krijgen. Weer in een hun kracht komen. En daar draag ik heel graag een steentje aan bij…

Penningmeester

Theo van Vugt

In mijn leven heb ik meerdere malen meegemaakt dat ik tegen de muur stond. Gelukkig heb ik familie die mij hielpen om weer naar het leven te gaan i.p.v. het overleven. Maar niet iedereen heeft dat. Daarom deze stichting. Maar ook omdat ik er in geloof dat ieder mens recht heeft op ondersteuning en niet eerst verder in de ellende moet komen voordat men actie onderneemt. Ik geloof erin dat ieder mens de ander iets te bieden heeft. Al is het met een belletje om te vragen hoe het gaat! De verandering is ook een bewustwording in het leven wat er voor zorgt dat iemand weer kan leven. Leren omgaan met tegenslagen en overleven is zilver, maar leven vanuit je eigen kracht, ondersteuning geven en kennis delen is goud.

Voorzitter, Reikimaster & intuïtief coach

Gerda de Zwaan

Witte Zwanen

Wij zijn mensen die begaan zijn met onze medemens die ondanks de overvloed aan instanties met de rug tegen de muur staan.

Altijd ben ik bezig met creativiteit en creëren. Ik volg de opleiding docent beeldende kunst en vormgeving op het Artez te Zwolle. Binnen deze studie ben ik mezelf en mijn werk aan het ontwikkelen. Hiernaast ben ik ook opzoek naar hoe ik dit wil vertalen op een educatieve manier.

Sinds een jaar ben ik actief bezig met Reiki. Deze cursus is mij door Gerda aangeboden. Sindsdien ben ik actief bezig met bewustzijn. Stichting witte zwanen heeft mij hier veel in ondersteunt. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik hier onderdeel van mag zijn. Graag geef ik terug aan andere wat ik ontvang. Doormiddel van van alles. Het geven van reiki, het ondersteunen van andere waar nodig, ontwerpen van illustraties, pr of beeldende werken. Graag draag ik mijn steentje bij op mijn manier.

Creatief maker & Reiki master

Jantina van Klompenburg

bottom of page